Ilaria | Missie en Visie
17040
page-template-default,page,page-id-17040,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Missie en Visie

Missie

Samen met de mantelzorgers, de wijk en overige betrokken instanties biedt het gespecialiseerde en ambitieuze team van deskundigen ondersteuning om de levenskwaliteit van de cliënten te verbeteren.

Ilaria werkt samen aan domein-overstijgende, effectieve en efficiënte ondersteuning, dichtbij en preventief (voorkomen van escalatie). De basis ligt in de intensieve begeleiding. Daardoor is de ondersteuning altijd gericht op het zo snel, eenvoudig en duurzaam mogelijk oplossen van meervoudige problemen in een complexe (thuis)situatie. Het daadwerkelijk vergroten van zelfregie, zelfredzaamheid en participatie (benutten van eigen netwerk) is altijd het vertrekpunt van Ilaria.

 

Visie

Ilaria maakt verschil door het unieke aanbod, wat aansluitend is op elk niveau en doelgroep. Ilaria geeft aandacht aan de wensen en verwachtingen van elk individu en biedt passende ondersteuning met oog voor diversiteit binnen de mogelijkheden van de organisatie.

Samen vrolijk is waar Ilaria voor staat! Ilaria streeft naar gelukkige burgers in de samenleving, die optimaal participeren en in verbinding zijn met het omliggende sociale netwerk. Het doel is dat burgers gezamenlijk ´vrolijk´ in het leven komen staan en dat zij een ‘vrolijke’ visie ontwikkelen, met de focus op de eigen kracht en mogelijkheden.