Ilaria Zorg | Ilaria Zorg
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Ilaria Zorg

Over Ilaria Zorg

Ilaria Zorg is een zorginstelling gericht op het aanbieden van een professioneel zorgaanbod, aan de hand van uw specifieke behoefte(n) en hulpvraag. U bent van harte welkom, ongeacht uw geslacht, afkomst, religie of levensvisie. Wij zijn actief in Haarlem, Alkmaar, IJmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Amsterdam en Hoorn.

Wilt u zo lang als gewenst zelfstandig thuis blijven wonen? Met Ilaria Zorg is dit mogelijk! Wij bieden huishoudelijke hulp, verpleging, verzorging en individuele begeleiding bij u thuis, maar ook dagbesteding op onze locatie en uitstapjes/ activiteiten buiten. Voor een extra steuntje in de rug en plezier bent u op het juiste adres!

Oprechte persoonlijke aandacht

Klein professioneel zorgteam

Een uniek activiteitenaanbod

Geen wachtlijst

Hulp in uw eigen vertrouwde omgeving

Een cultuursensitieve aanpak

Missie en visie

Missie

Samen met de mantelzorgers, de wijk en overige betrokken instanties biedt ons gespecialiseerde en ambitieuze team van deskundigen liefdevolle zorg om de ‘levenskwaliteit’ van onze cliënten te verbeteren.

Ilaria Zorg werkt samen aan domein-overstijgende, effectieve en efficiënte zorg, dichtbij en preventief (voorkomen van escalatie). Onze basis ligt in de intensieve (gezins)begeleiding, thuiszorg en wijkverpleging. Daardoor is onze ondersteuning altijd al gericht op het zo snel, eenvoudig en duurzaam mogelijk oplossen van meervoudige problemen in een complexe thuissituatie. Het daadwerkelijk vergroten van zelfregie, zelfredzaamheid en participatie (benutten van eigen netwerk) is altijd ons vertrekpunt.

 

Visie

Ilaria Zorg maakt verschil door het unieke zorgaanbod, wat aansluitend is op elk niveau en doelgroep. Wij geven aandacht aan de wensen en verwachtingen van elk individu, bieden passende ondersteuning met oog op diversiteit binnen de mogelijkheden van de organisatie.
Samen Ilaria (samen vrolijk) is waar Ilaria Zorg voor staat. Niet het welbevinden van één individu op zich is waar het om draait, maar een gelukkige burger in de samenleving, die optimaal participeert, zijn plek heeft in de maatschappij met de sociale contacten om zich heen. Ons streven is dat burgers in de samenleving gezamenlijk vrolijk in het leven komen staan en dat zij een ‘vrolijke’ visie ontwikkelen, met de focus op de eigen kracht en mogelijkheden, ondanks de (tijdelijke) beperkingen. Wij dragen bij aan de bewustwording van cliënten en hun netwerk m.b.t. hun beperkingen en de acceptatie ervan passend op niveau.