Ilaria | Dagbesteding
16689
page-template-default,page,page-id-16689,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Dagbesteding

Ilaria biedt dagbesteding in Haarlem aan Turks sprekende ouderen, die sociale, psychische of somatische klachten ervaren. De dagbesteding bestaat uit een mannengroep en vrouwengroep.

 

Ook heeft Ilaria een dagbesteding in Alkmaar. Hier is naast een groep voor ouderen ook een groep voor volwassenen, die een psychische, psychosociale en somatische achtergrond hebben.

 

Het specialisme van Ilaria is het bieden van aangepaste activiteiten die voldoen aan de verwachtingen en de achtergrond van de cliƫnten. Door middel van de dagbesteding krijgen de cliƫnten meer structuur in hun dagelijkse leven. Bovendien dragen de activiteiten en het onderhouden van sociale contacten bij aan het vergroten van de sociale vaardigheden, het zelfbeeld en het welbevinden.

 

De activiteiten van de dagbesteding bestaan o.a. uit geheugentrainingen, reminiscentie, beweging, creativiteit, muziek, koken en uitstapjes.