Ilaria | Jeugdhulp
17180
page-template-default,page,page-id-17180,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Jeugdhulp

Ilaria biedt kinderen en tieners begeleiding in de vorm van ambulante begeleiding en begeleiding groep middels een systeemgerichte werkwijze en pedagogische ondersteuning aan ouders of verzorgers. Ilaria stelt ten doel om voor iedere kind of tiener een kwalitatief leven vorm te geven en de benodigde rust, structuur en veiligheid te creëren in gezinnen. De ondersteuning wordt afgestemd op de verwachting en behoefte van het kind, tiener en hun gezin of verzorgers. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van interculturele (gezins)begeleiding.

 

Door middel van de ondersteuning stimuleren wij de cliënten in hun sociaal- emotionele, motorische en/of cognitieve ontwikkeling. U kunt hierbij denken aan o.a. het bevorderen van de zelfredzaamheid, het vergroten van een positief zelfbeeld, de opbouw van structuur, het dagelijkse ritme en de omgang met regels en grenzen.